ÖSVÉNY Oktatóközpont - www.osvenykft.hu - iroda@osvenykft.hu | nyomtatta: vendég


... a természet titkaihoz vezet.
Nyelvek
+36 30 594 83 27
iroda@osvenykft.hu
Főoldal Programkínálat

Programkínálat

Tevékenységünkben kiemelt szerepet játszik a változatos oktatási módszerek következetes alkalmazása, és a hosszútávú fejlesztési irányok megvalósítása.

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont  által szervezett programokban a többletet az a pedagógiai és szaktárgyi fejlesztő munka jelenti, amiben a csoportok résztvevői és vezetői egyaránt gyarapodhatnak.

Ön bármilyen programot kérhet, mert azt az elérni kívánt célok szerint valósítjuk meg.Figyelem! Kínálatunkkal rövidesen megújult formában (képekkel és leírásokkal) találkozhat, addig kérjük, hogy válasszon az alábbi lehetőségek közül:


Megtekintheti a "Tematikus napok csapatban" választékát

Egymástól függetlenül is rendelhető interaktív foglalkozások óvodás, általános és középiskolás csoportok számára, egyeztetett helyszíneken.
A fejlesztő jellegű foglalkozások tananyaghoz is kapcsolhatóak, és hasznos gyakorlati ismereteket dolgoznak fel a résztvevők aktív bevonásával.

További részletek erről a lehetőségről ...


Válogathat a több mint 250 témák szerint csoportosított programlehetőség listájából


Tananyaghoz illesztett erdei iskolai programok – amelyekkel megtörjük az osztálytermi tanulás egyhangúságát, és közelebb viszünk az élményekhez a résztvevőket

Közösségfejlesztő programokamelyek segítségével a személyiségfejlesztés és a jó hangulat egyaránt biztosított

Kézműves programok – amelyek alkotó módon fejlesztik a szépérzéket és manualitást

Játék-, sport-, és kalandprogramok – amelyek jól oldják a feszültségeket, és a megfelelő irányba terelik a tomboló energiákat

Komplex fejlesztőprogramok – amelyekben változatos munkamódszerek és többféle témakör egymáshoz hangolásával, jelentős önállóságot követelő feladatokkal tevékenykedtetjük a résztvevőket

Kísérletek, mérések, vizsgálatok – amelyek fejlesztik a gondolkodást, a manualitást, és kedvező hatást gyakorolnak a csapatban végzett tevékenységekre is

Jeles napokhoz kapcsolódó programok – amelyekből többet tudhatnak meg a világról

Szabadidős programok – ahol a kikapcsolódás és felhőtlen öröm mellett rengeteg gyakorlati ismeret sajátítható elTanulmányozhat néhány programmintát a félnapostól a többnaposakig:

ERDEI ÓVODAI
PROGRAMMINTÁK


ERDEI ISKOLAI
PROGRAMMINTÁK


SZABADIDŐS PROGRAMMINTÁKAjánlatkérő űrlapot tölthet ki az elképzeléseiről


AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPUNK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL
A beküldött űrlap adatai alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot személyes egyeztetésre.
Személyes kapcsolatot vehet fel velünk, és szóban mondhatja el az elképzeléseit


KAPCSOLATFELVÉTELSzemélyes tájékoztatás, tanácsadás

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!

Az oldal 40 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég