ÖSVÉNY Oktatóközpont - www.osvenykft.hu - iroda@osvenykft.hu | nyomtatta: vendég


... a természet titkaihoz vezet.
Nyelvek
+36 30 594 83 27
iroda@osvenykft.hu
Főoldal A megrendelés és a közös munka folyamatai

A megrendelés és a közös munka folyamatai

Az alábbi összefoglalóban áttekintheti, hogy milyen közös lépéseken keresztül juthat az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakmai és pénzügyi garanciákkal biztosított programszolgáltatásaihoz, és amelyekhez csatlakozva nem utolsó sorban részese lehet egy komoly szakmai műhelymunkának is.


Visszatérés a szervezési kérdésekhez0.

Kapcsolatfelvétel

Ön szóban és írásbeli anyagok segítségével tájékoztatást kap az ÖSVÉNY Oktatóközpontról és annak tevékenységeiről.

Munkatársunkkal történő beszélgetés során felteheti kérdéseit, elmondhatja a megvalósítandó elképzeléseit, tájékoztatást kap különböző programlehetőségekről.

Online ajánlatkérőt tölthet ki, - ide kattintva elérhető -, amelynek megadott adatai alapján megkeressük Önt személyes egyeztetésre.

Személyes találkozót egyeztethet, amikor munkatársunk felkeresi Önt az intézményében.

1.

Programegyeztetés

Személyes találkozón vagy telefonos beszélgetés alkalmával munkatársunk felméri az Ön igényeit, és többféle megvalósítási javaslatot ad.

A megbeszélés során egyezteti Önnel a megvalósítani kívánt program elemeit, pedagógiai és/vagy szaktárgyi céljait, a technikai feltételeket, lehetséges helyszíneket, időtartamot, várható költségeket és a programszolgáltatás további lehetőségeit és feltételeit.

Az egyeztetést követően a megbeszéltek szerint írásbeli program- és árajánlatot juttatunk el Önhöz, amit további egyeztetéssel szabhatunk teljesen egyedire.

2.

Megrendelés

A program- és árajánlat  - szükséges módosítások utáni - elfogadását követően Ön -  a megrendelés mértékétől függően - megrendelő lapot vagy szolgáltatási szerződést kap, amelyek tartalmazzák a megegyezés lényeges elemeit (időszak, programterv, létszámok, költségek, előleg, szolgáltatási feltételek, ... stb.), amelyet aláírva eljuttat az ÖSVÉNY Oktatóközpont részére. A megrendelés a kialkudott előleg (foglalások és programelőkészítés díjai) befizetésével válik teljesíthetővé.

3.

Program előkészítése

A megrendelés alapján munkatársaink elvégzik a szükséges foglalásokat, és elkezdik részletes programterv kidolgozását, valamint elvégzik a program megvalósításához szükséges beszerzéseket és feladatokat.

Az előkészítés folyamatáról Ön folyamatos tájékoztatást kérhet és kaphat.


Az előkészítés során Önnel és érintett munkatársaival megtartjuk azt a - szolgáltatási csomagokba beépített - szakmai konzultációt, amiben a programlebonyolításának lépéseit, és a megvalósítás konkrét részleteit beszéljük át.

4.

Program megvalósítása

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont a program megvalósításához biztosítja a szerződésben vállaltakat (pl.: szakembereket, anyagokat és eszközöket, helyszínt, utazást, szállást, étkezést, ...stb.)

A program megvalósítása során szakembereink folyamatosan alkalmazkodnak a csoport dinamikájához, a külső körülményekhez, és lépésről lépésre egyeztetnek Önnel a megfelelő döntések meghozásában.
Többnapos programok esetén a nap végén értékelő és a következő nap(ok)ra vonatkozó konzultációt tartunk Önnel és érintett munkatársaival a tapasztalatokról és szükséges változtatásokról.

Szükség szerint a program megvalósításához előkészítő és/vagy zárófogalkozások is kapcsolhatóak, amelyek a szolgáltatási csomagok konzultációs óráinak terhére érvényesíthetőek.

5.

Program zárása

A programok végén Önnel és érintett munkatársaival megtartjuk azt a - szolgáltatási csomagokba beépített - szakmai zárókonzultációt, amiben a programot értékeljük, hatásait és a szükséges változtatások lehetőségeit elemezzük, megbeszéljük a pedagógiai és/vagy szaktárgyi munkába való további beépíthetőségét.

6.

Számlázás, fizetés

A megrendelő lapon vagy szolgáltatási szerződésben rögzített végösszeg - a már befizetett előleg levonása után - készpénzes vagy átutalásos számla ellenében kerül kiegyenlítésre.

Átutalás esetén Önnek nem kell nagy mennyiségű készpénzt tartania magánál a programok ideje alatt.

7.

További együttműködés lehetőségei

A közösen megvalósított programok és a csoportról szerzett tapasztalatok mindig magukba hordozzák a további fejlesztő munka lehetőségét. A szakembereink véleményére alapozott fejlesztési irányokat látva ezeket a lehetőségeket a csoport igényei szerint ismertetjük és felajánljuk Önöknek.

A kidolgozott és sikeresen megvalósított programok lehetőséget adnak rá, hogy további csoportok újra igénybe vegyék akár egyedileg, akár az intézmény tantervébe vagy pedagógiai programjában rendszeres elemként beépítve.Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!

Az oldal 41 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég