ÖSVÉNY Oktatóközpont - www.osvenykft.hu - iroda@osvenykft.hu | nyomtatta: vendég


... a természet titkaihoz vezet.
Nyelvek
+36 30 594 83 27
iroda@osvenykft.hu
Főoldal Technikai feltételek

Technikai feltételek

Megfelelően kiválasztott és jól átgondolt háttér nélkül a legizgalmasabb programok is csorbát szenvedhetnek, ezért fontosnak tartjuk, hogy az utazás, szállás, étkezés tervezését ne hanyagoljuk el.

Elsősorban programszolgáltatást végzünk, de hogy megkönnyítsük az Ön dolgát, és hogy a technikai feltételek is megfelelő összhangban legyenek a programtartással, vállaljuk a megfelelő háttér megszervezését is. Részletes tájékoztatást adunk többféle lehetőségről, hogy Önnel együtt kiválaszthassuk a céljainknak leginkább megfelelőt. Természetesen nem vesszük ki a kezéből a szervezés, ha azt Ön szeretné elvégezni, és a közös munkamegosztásban is partnerek vagyunk.


Visszatérés a szervezési kérdésekhezHELYSZÍNEK

UTAZÁS

SZÁLLÁS

ÉTKEZÉS


Kérdése van?
Hívjon bennünke
t!


AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPUNK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL
A beküldött űrlap adatai alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot személyes egyeztetésre.


Helyszínek - ahol a programtartás zajlik majd

Az egyik legfontosabb döntés a megfelelő helyszín kijelölése a programtartásra, amit Önök bárhol kiválaszthatnak: tartózkodási helyükön helyben vagy máshol a világban. A helyszínek kiválasztásánál mindig elsődleges szempont, hogy az Ön által kért programok ott megvalósíthatóak legyenek.

Alapvetően három lehetőségben gondolkodunk:

 1. Az ÖSVÉNY Oktatóközpont által ajánlott, kipróbált helyszínek, ahol évek óta rendszeresen dolgozunk csoportokkal. 

 2. Az Ön által már kipróbált és ajánlott helyszínek, amelyeket a választott programok szempontjából szakembereink felkeresnek, felmérnek, hogy a legtöbbet tudjunk kihozni a helyszín adottságaiból.

 3. Lehetnek eddig ki nem próbált, ismeretlen helyszínek is, amit közösen tesztelhetünk, de természetesen ez esetben is előzetesen tájékozódunk, és elvégezzük a biztonságos programtartást lehetővé tévő terepbejárást.

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont által ajánlott helyszínek állandóan bővülnek. Róluk a programok egyeztetése során adunk részletes tájékoztatást, illetve az Önök megbeszélt igényei szerint felkutatjuk a leginkább megfelelőket.


HELYSZÍNEK

UTAZÁS

SZÁLLÁS

ÉTKEZÉS


Kérdése van?
Hívjon bennünke
t!


Válogatok a programok közül

Ugrás a lap tetejére


Utazás - amivel megközelíthetik a helyszínt, és esetleg a programok alatt is kényelmesen mozoghatnak


A helyszínek megközelítésének leggyakoribb módjai az alábbiak szoktak lenni:

 • Gyalog - amennyiben szeretnek túrázni, vagy a csoport tartózkodási helyéhez közeli helyszínről van szó

 • Tömegközlekedéssel - A MÁV és Volán helyközi járatok valamint a helyi közlekedés elfogadható áron utaztatnak, több szálláshelyünkhöz igénybe vehetőek, bár néha nehezen birkóznak meg a csoportok fogadásával, és igazodniuk kell a menetrendekhez is

 • Bérelt autóbusszal - a legkényelmesebb, leghatékonyabb, de egyben a legköltségesebb, kellő időben le kell foglalni a szállítót, nagyobb távolságokra érdemes választani, előnye, hogy a szálláshely és az útvonal környéke könnyebben bebarangolható, ha a busz a csoporttal marad, ezzel viszont együtt jár a sofőr ellátása is

 • "Telekocsi"-val - elegendő szülői segítséggel, gépkocsival kiváltható a buszbérlés, főleg ha nem túl nagy utazási távolságról van szó

Az utazások természetesen kombinálhatóak is (pl.: a telekocsi a gyalogtúrával, vagy a tömegközlekedés a helyben bérelt autóbusszal, ... stb.), amik már a részletes tervezés során kerülnek megbeszélésre.


HELYSZÍNEK

UTAZÁS

SZÁLLÁS

ÉTKEZÉS


Kérdése van?
Hívjon bennünke
t!


Válogatok a programok közül

Ugrás a lap tetejére


Szálláshelyek - ahol együtt élünk egy pár napig, és rossz idő esetén is megfelelő teret biztosítanak


Az ÖSVÉNY Oktatóközpont nem rendelkezik saját épülettel, ezért bevált szálláspartnerekkel dolgozunk.

Szálláspartnereink - együttműködés keretében - gyakran különböző kedvezményekkel segítik, hogy Önnek és csoportjának kedvezőbb árat tudjunk ajánlani, mintha közvetlenül hozzájuk fordulnának.

Itt is többféle lehetőségből választhatnak, és akárcsak a helyszíneknél ez a három alapvető megoldás kínálkozik:

 1. Az ÖSVÉNY Oktatóközpont által ajánlott, kipróbált szálláshelyek, ahová rendszeresen visszatérünk, és a partnerség előnyeit Önökkel együtt élvezhetjük

 2. Az Ön által már kipróbált és ajánlott szálláshelyek, amiknek a környékét a programtartás szempontjai szerint ugyancsak fel kell mérnünk.

 3. Eddig ki nem próbált szálláshelyek, amiket az Önök igényei szerint kutatunk fel, vagy az Önök ajánlására lépünk kapcsolatba velük, a helyszín felmérése itt is fontos kiegészítő lépés.

Az általunk ajánlott szálláshelyek listája is - a helyszínekkel együtt - folyamatosan bővül, amikről a programok egyeztetése során tudunk részletes tájékoztatást adni.


HELYSZÍNEK

UTAZÁS

SZÁLLÁS

ÉTKEZÉS


Kérdése van?
Hívjon bennünke
t!


Válogatok a programok közül

Ugrás a lap tetejére


Étkezések - amik szintén felelősek a jó közérzetért

A programok rugalmas kezelhetőségének egyik legnagyobb ellensége, ha más csoportokhoz vagy szolgáltatókhoz vagyunk kénytelenek alkalmazkodni, ami az étkezések esetében egy hasznos időt elpocsékoló veszélyforrás lehet. Érdemes tehát jól választanunk!

 1. A résztvevők részben, vagy egészében magukkal hozzák - A legegyszerűbb megoldás rövid programok esetén, gyors és biztosan mindenki elégedett lesz azzal, amit otthonról hoz

 2. Az ÖSVÉNY Oktatóközpont által biztosított étkezést választják - Nem kiporciózott mennyiségeket adunk, hanem alkalmazkodunk az étvágyhoz, hideg és meleg étkezést egyaránt biztosítunk, megbeszéljük a menüt, az étkezések időpontját, és csapatépítő programelemként is hasznosíthatjuk

 3. A választott szálláshelyen vagy annak környékén rendeljük meg - Kötött időpontokkal jár, cserében kényelmes és más tevékenységekre több energia jut

 4. Önellátást választanak - Teljes egészében érvényesülhet a szokásrendszerük és az ízlésviláguk, viszont megfelelő tároló kapacitást, szállítást, szervezést igényel az Önök részéről

Az étkezéseknél is alkalmazhatók vegyes megoldások (pl.: a hideg ételt magunk biztosítjuk és a meleget rendeljük).

HELYSZÍNEK

UTAZÁS

SZÁLLÁS

ÉTKEZÉS


Kérdése van?
Hívjon bennünke
t!


Válogatok a programok közül

Ugrás a lap tetejéreSzemélyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPUNK IDE KATTITVA ÉRHETŐ EL
A beküldött űrlap adatai alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot személyes egyeztetésre.


Mindig szívesen állunk rendelkezésre!Az oldal 40 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég